Hyvä päivä lähtee elämän perusasoista. Ensimmäisenä tulee tietysti turvallisuus, se että oma tai läheisten henki ei ole vaarassa. Toisena tulee suoja, se että saa olla paikassa, jossa on lämmintä ja kuivaa. Ja kolmantena ravinto, niin että voi olla varma siitä, että saa jokaisena päivänä tarvitsemansa ravinnon. 

Eilen oli hyvä päivä. Kaikki perusasiat olivat kunnossa. Pääsin heti aamulla suihkuun ja fysioterapeutti kävi luonani rentoutusreissulla. Näiden lisäksi rakkaalla siskollani oli mahdollisuus olla luonani koko päivä, sain mukavan huonekaverin ja söin illalla voisilmäpullan. Lähes täydellistä. 

Valitettasti tänään ei ole ollut yhtä hyvä päivä, koska perusasoista ensimmäinen ei ole kunnossa. Ultrassa selvisi, että makaaminen ei ole tuottanut toivottua tulosta, vaan pojilla olisi jo kova kiire syntyä. Sänkyni on nyt nostettu mahdollisimman jyrkkään kulmaan ja liikkumiskielto on ehdoton. Tänään tulee viikko täyteen makaamista ja toivon sydämestäni, että saisin maata täällä vielä ainakin toisen viikon. 

Huonommassakin päivässä on valopilkkunsa. Minulla kävi tänään kaksi yllätysvierasta. Toinen oli työkaverini, jota en ollut nähnyt pitkään aikaan. Ja toinen oli rakas mieheni, joka ilmestyi yllättäen paikalle juuri oikeaan aikaan. Iloa tuotti myös se, että pääsin tänään muuttamaan omaan yksiöön ja että naapuri sai lähteä kotiin yhtenä kappaleena.

140114-183605-normal.jpg

Tämä laite on kaverini seuraavat 48 tuntia.